top of page
Hero 01.jpg

Kan ik de producten kopen via 'DentPlanet' online platform?

Waarom bamboe?

Ons e-commerce platform is momenteel klaar voor aankopen binnen België en geniet van de gratis verzending binnen België. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende winkels op de Belgische markt.
Klanten uit Nederland (NL) kunnen via deze link onze producten via bol.com kopen en genieten ook van de gratis verzending (Druk heer)

Vanaf Juli 2022 accepteren we bestellingen van B2B en tandheelkundige klinieken via e-mail: sales@dentplanet.be

Bamboo is één van de snelst groeiende planten op onze planeet. Hoewel de bamboo verschillende productieprocessen ondergaat om geschikt te worden bevonden als DentPlanet product, is de ecologische voetafdruk van zo’n proces aanzienlijk minder dan het produceren van zijn plastic varianten. Bovendien is het biologisch afbreekbaar en herbruikbaar.

Zijn de borstels ook natuurlijk?

Zeker wel! Het is een deel van het DentPlanet product :)

De borstel zijn gemaakt op basis van castorolie, ook wel wonderolie genoemd. Castorolie is een plantaardige olie, gemaakt van castorbonen, die verschillende productieprocessen ondergaan vooraleer ze geschikt zijn om getransformeerd te worden tot borstels. Dit maakt het voor ons mogelijk om onze producten te vervaardigen tot 95% composteerbare tandenborstels.

Hoe lang kan ik de tandenborstel gebruiken?

In principe even lang als een gewone tandenborstel. De levensduur van een normale tandenborstel is rond de 3 maanden.

Deze periode is afhankelijk van de frequentie en de kracht waarmee de tandenborstel wordt gebruikt.

bottom of page