top of page

Een nieuwe horizon voor tandheelkundige producten

Opgericht door tandheelkundige wetenschappers met een hart voor de planeet. Dankzij de nieuwste duurzame ontwikkelingen draagt Dentplanet bij tot jouw orale gezondheid en de gezondheid van onze planeet.

Dentalmoji.jpg

Waarom groen?

Begin bij jezelf en ga voor een alternatieve en groenere mondhygiëne. Zo help je onze planeet ook voor de volgende generaties gezond te houden.

Waarom niet, is de vraag. Je lichaam verdient immers de zuiverste lucht, het zuiverste water en het gezondste eten. En je kinderen verdienen net hetzelfde.

Onze producten in enkele woorden

Wil je zorg dragen voor de gezondheid van je mond terwijl je zorg draagt voor het milieu?
Twijfel dan niet om onze producten in huis te halen! Voor meer informatie over hoe elk product is ontwikkeld en onze visie hierover, kan je een kijkje nemen in de voorstellingsfiches van elk product.

Onze producten halen we rechtstreeks uit onze planeet, en geven we later met liefde aan haar terug. Wij introduceren alternatieve, groene producten  van ongeëvenaarde kwaliteit die eerst en vooral een goede mondhygiëne bevorderen, en dit allemaal met oog op de groene natuur van onze planeet.

Interdent.jpg

InterDent

Adult and kids.jpg

PlanetBrush™

Floss.jpg

PlanetFloss

Deze interdentale borstels  zorgen voor de beste mondhygiëne. Bovendien zijn ze vervaardigd uit bamboe, wat dan weer goed is voor onze planeet.

Een 100% natuurlijke tandenborstel voor jou en je kinderen, met speciale biologische borsteltjes die niet alleen zorgen voor 100% optimale reiniging, maar ook voor het optimale behoud van onze natuur!

Volledig natuurlijke zijden floss met muntsmaak, in een speciaal ontworpen bamboe doosje. Elegant en makkelijk in gebruik!

Maakt van flossen een aangename, dagelijkse routine.

TB_edited.jpg

Our latest news

TB4.jpg

They all recommend our products

Camillw De Boeck.jpg

Camille De Boeck

Mondhygiëniste
Overijse, Belgium

Een goede mondgezondheid draagt bij tot de algemene gezondheid. 

De producten van DentPlanet zijn ideaal voor de dagelijkse reiniging van de tanden alsook het interdentaal reinigen met floss of de interdentale borstels met oog voor de planeet. De tandenborstels voelen aangenaam in de hand en zien er esthetisch zeer mooi uit. Verder zijn ze ecologisch en 100% biologisch afbreekbaar! Ik raad deze aan aan patiënten die hun ecologische voetafdruk willen beperken.

Picture2_edited.jpg

Silvana Butrus

Mondhygiëniste
Utrecht, Naderland

Het is belangrijk dat we met alle samen moet werken voor een beter omgeving zelfs in de mondzorg. Dus Ik zie DentPlanet producten een plus punt voor ons aarde. Ook al veel mensen willen graag vegan en dat is ook voor hun speciaal voorbestemd.

Mohammed Ahmed 2_edited.jpg

Mohammed Ahmed

Tandarts | Dental biomaterials' scientist 
Leuven, Belgium

Het is werkelijk ongelofelijk om te zien hoeveel plastic er in de dagelijkse mondzorg wordt geconsumeerd. DentPlanet biedt een optimale oplossing door producten van topkwaliteit aan te bieden en tegelijkertijd milieuvriendelijk te zijn

321713416_5185349641567579_1657181665735132144_n.jpg

Emilie Vander Elst

Mondhygiëniste
Leuven, Belgium

Als mondhygiënist raad ik dagelijks verschillende mondverzorgingsproducten aan, waaronder tandenborstels en interdentale hulpmiddelen. Hierin is het vaak nog moeilijk om ecologische alternatieven te vinden maar met de producten van ‘Dentplanet’ is dit probleem vanaf nu opgelost. De manuele tandenborstel met de ergonomisch ontworpen borstelkop, ligt aangenaam in de hand en verwijdert op een efficiënte manier de oppervlakkige bacterielaag van het tandoppervlak. Ook de flosdraad in bambooverpakking, is duurzaam en eenvoudig in gebruik. Het is voorzien van een stevige dikte en verliest niet meteen zijn kracht bij gebruik. Ik raad de producten van dentplanet dus zeker en vast aan, ook aan mijn patiënten.

bottom of page