top of page
Hero 04.jpg

Een nieuwe horizon voor tandheelkundige producten

InterDent Brush

Al ben je de beste tandenpoetser, toch moet je ook goed tussen de tanden reinigen. Hoewel we extra voorzichtig zijn wat betreft parodontale hygiëne, toch raden we je sterk aan om je tandvlees goed te onderhouden!

Hoe steeds in gedachte; je mond is de toeweg naar je lichaam

1200x800.jpeg

Oplossing voor een complete orale hygiëne

De interdentale openingen tussen je tanden poetsen met een gewone tandenborstel is geen gemakkelijk werkje. Daarom is de InterDent brush het geschikte hulpstuk om etensresten tussen je tanden te verwijderen, voor het behouden van een frisse adem!

Power of helix.png

De kracht van HELIX beschermd je tandvlees

De innovatieve, speciaal ontworpen borstels van de InterDent brush zijn samengebracht met een krachtige maar zachte helix structuur.

De helix maakt het mogelijk om zowel je tandvlees als de interdentale ruimtes zachtjes te reinigen, zonder het tandvlees te beschadigen.

IMG_1758.JPG

Perfectly fitting your interdental spaces

De InterDent brush komt in 3 verschillende maten (small, medium en large) om zo nauwkeurig mogelijk te voldoen aan jou persoonlijke noden op vlak van orale mondhygiëne. Dit allemaal met behoudt van hetzelfde ergonomisch ontworpen handvat om het borsteltje perfect in de juiste richting te begeleiden

.

bottom of page