top of page

Week van Mondzorg in Leuven 2022

DentPlanet's Media team

24 Mar 2022

DentPlanet schenkt ecologische PlanetBrush tandenborstels aan het Smile Project in Leuven

DentPlanet, een bedrijf dat zich inzet voor duurzame tandheelkundige zorg, heeft onlangs honderden ecologische PlanetBrush tandenborstels geschonken aan het Smile Project in Leuven. De tandenborstels zullen worden gebruikt tijdens de Week van de Mondzorg, die plaatsvindt van 20 tem 27 maart 2022.


Week van Mondzorg 2022


Het Smile project is een non-profitorganisatie die zich inzet voor de verbetering van de mondgezondheid van kwetsbare groepen in Leuven en omgeving. Het project organiseert verschillende activiteiten om bewustzijn te creëren over het belang van goede mondhygiëne.
DentPlanet is blij dat ze het Smile Project kunnen ondersteunen met de schenking van ecologische tandenborstels. De tandenborstels zijn gemaakt van duurzame bamboe materialen en zijn daardoor een milieuvriendelijke keuze voor tandheelkundige zorg. Door deze tandenborstels te schenken, hoopt DentPlanet bij te dragen aan de verbetering van de mondgezondheid van kwetsbare groepen en tegelijkertijd het belang van duurzame tandheelkundige zorg te benadrukken.


Week van Mondzorg 2022


"We zijn verheugd om het Smile Project te kunnen ondersteunen en bij te dragen aan de mondgezondheid van kwetsbare groepen," aldus het verkoopteam van DentPlanet. "We hopen dat deze schenking kan helpen om bewustzijn te creëren over het belang van goede mondhygiëne en duurzame tandheelkundige zorg."bottom of page